Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-08@23:23:18 GMT

مرگ دانشجوی پزشکی در درگیری طایفه‌ای

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۹۹۵۷۷

روزنامه شهروند نوشت: «درگیری هولناک بین دو طایفه در یاسوج به مرگ دانشجوی پزشکی ختم شد. پسر ‏جوانی برای دیدار خانواده‌اش از روسیه به یاسوج آمده و در این روزهای کرونایی در ‏ایران ماندگار شده بود. منتظر بود که به محض باز شدن پروازها به روسیه برگردد تا بتواند در ‏کلاس‌هایش شرکت کند اما دعوای دو طایفه زندگی او را به پایان رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی شفیعی در ‏خیابان تختی یاسوج، در حالی ‌که می‌خواست یک آب معدنی بخرد، در میان دعوای گروهی ‏طایفه قربانی شد و با شلیک گلوله به قتل رسید. گلوله‌ای که به اشتباه به سرش خورد و این ‏دانشجوی پزشکی داخل خودروی پرایدش جان داد تا بی‌گناه قربانی دعوای چند بیگانه شود.

روز چهاردهم تیرماه بود. ساعت ٧ بعدازظهر؛ علی با خودروی پراید از خانه بیرون زد. ‏می‌خواست تا سوپرمارکت برود و آب معدنی بخرد. به مغازه‌ای در خیابان تختی یاسوج که ‏رسید، چند نفر درحال درگیری و دعوا بودند. علی بی‌اعتنا به این درگیری، خودرو را ‏پارک کرد و داخل مغازه شد. تا آن لحظه هرگز تصورش را هم نمی‌کرد که تنها قربانی این ‏دعوا خودش باشد. او هنگامی که داشت خرید می‌کرد ناگهان دید که درگیری شدت گرفت. ‏چند نفر داشتند فریاد می‌زدند و با هم دعوا می‌کردند. آنها دیگر دست به اسلحه شده بودند. ‏علی احساس خطر کرد. از مغازه بیرون رفت تا خودرو را جابه‌جا کند. با خودش گفت در ‏این درگیری شدید ممکن است به خودرو آسیبی برسد. اما به محض این که سوار ماشین شد، ‏گلوله به سمتش شلیک شد. مستقیم به سرش خورد و علی این دانشجوی بیست‌وهفتاد ساله دیگر جانی ‏در بدنش نماند. او کشته شد و افراد حاضر در درگیری در حالی ‌که شوکه بودند، پا به فرار ‏گذاشتند.
مردم دور این پسر جوان جمع شدند. فیلم کوتاه این جنایت تلخ و عجیب، حالا در ‏فضای مجازی دست به دست می‌چرخد. مردمی که دور خودروی پراید جمع شده بودند، یکی ‏گریه می‌کرد، یکی فریاد می‌زد و دیگری در حال تماس با اورژانس بود. اما علی پیش از ‏رسیدن به بیمارستان جان خود را از دست داده بود. حالا خانواده شفیعی به سوگ این پسر ‏تحصیلکرده نشسته‌اند. هنوز هم باور ندارند. داغ بزرگی بر دل‌شان است. قرار بود به‌زودی ‏برای خواستگاری پا پیش بگذارند. قرار بود لباس دامادی به تن این دانشجوی موفق کنند اما همه ‏چیز در یک بعدازظهر شوم از بین رفت و نابود شد.

در حال حاضر پلیس تحقیقات خود را بر روی این ‏پرونده آغاز کرده است. حدودا ٦ نفر در این رابطه دستگیر شده‌اند و ضارب ‏نیز صبح دیروز خود را تسلیم پلیس کرد.

دایی علی در گفت‌وگو با خبرنگار «شهروند» در ‏حالی ‌که هنوز هم این غم بزرگ را باور ندارد، جزئیات ماجرا را روایت می‌کند: «علی اصلا ‏آنهایی را که با هم درگیری داشتند، نمی‌شناخت. حتی آنان را ندیده بود. انگار محله‌شان هم با ‏ما فاصله داشت. نمی‌دانیم دعوایشان بر سر چه بود. اما می‌دانیم که گویا سال‌هاست سر ‏موضوعی با هم اختلاف دارند و این درگیری ریشه در یک دشمنی دیرینه دارد. اما این وسط ‏فقط علی ما قربانی شد. پسر تحصیلکرده و موفق؛ دو سالی می‌شد که به روسیه رفته بود. در ‏آنجا دندانپزشکی می‌خواند. می‌خواست به‌زودی کارش را هم آغاز کند. اما پیش از شیوع ‏کرونا یعنی از پنج ماه پیش به ایران آمد تا به خانواده‌اش در یاسوج سر بزند. اما به خاطر ‏کرونا و بسته شدن پروازها ماندگار شد. خیلی استرس داشت و می‌خواست زودتر برگردد تا ‏بتواند در کلاس‌هایش شرکت کند. البته در ایران به صورت آنلاین در کلاس‌ها شرکت می‌‏کرد و درس می‌خواند. علی بچه کوشا و توانایی بود. آرزوهای زیادی برای آینده‌اش داشت. ‏اما همه‌اش دود شد و به هوا رفت. هنوز هم باورمان نمی‌شود. پدر و مادر و دو برادرش ‏شوکه هستند. حتی توان صحبت کردن هم ندارند. علی منتظر بود تا هرچه زودتر به روسیه ‏برگردد و درسش را ادامه دهد. اما در آن شب کذایی او را از ما گرفتند.»‏

علی شفیعی قرار بود به‌زودی داماد شود. سر از پا نمی‌شناخت و خوشحال بود. خانواده‌اش ‏خود را برای انجام مراسم‌های خواستگاری آماده می‌کردند: «نامزد علی هم دانشجوی ‏پزشکی بود. قرار بود به‌زودی برایشان مراسم بگیریم. اما حالا نامزدش هم داغدار شده است. ‏مگر می‌شود در خیابان چنین دعوایی به راه بندازی و یک نفر دیگر را قربانی کنی؟ آنها ‏علاوه بر قتل ایجاد رعب و وحشت نیز کرده بودند. برای همین تا آخرش پیگیر شکایت‌مان ‏هستیم و پدر و مادرش مصرانه قصاص می‌خواهند. درست است که هدف آنها علی نبوده، ‏ولی نباید چنین درگیری وحشتناکی در خیابان به راه می‌انداختند. خانواده علی کلی آرزوها ‏برای او داشتند. اما به خاطر یک اشتباه او را از دست دادند.»‏

سردار «مهدی انصاری» فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز با تایید این حادثه به خبرنگار «شهروند» گفت: «در حال حاضر تحقیقات بر روی این پرونده ادامه دارد. فعلا ضارب اصلی و چند نفر از شرکت کنندگان در این درگیری دستگیر شده و تحت بازجویی قرار دارند. آنها سال هاست که با هم اختلاف و درگیری طایفه ای دارند و آن روز نیز با هم دعوا می کردند که به اشتباه این پسر جوان را هدف شلیک گلوله قرار داده و او را کشته اند. پلیس یاسوج با جدیت این پرونده را پیگیری کرده و این موضوع را در دستور کار خود قرار داده است.»

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۹۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال مهارت با ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعت کاشی/ جنس دانشگاه آزاد یزد فناوری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا دهقانی اشکذری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد درجلسه ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی یزد که با حضور مسئولان دانشگاه و مدیرکل و پرسنل بنیاد شهید و امور ایثارگران یزد برگزار شد، اظهار کرد: تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد در سال ۱۳۶۱ و سال‌های ابتدایی جنگ بوده و در حال حاضر تمام توفیقات مجموعه از برکت شهدای خوشنامی است که در حسینیه دانشگاه آرمیده‌اند و برای نگهداری و صیانت از کشور، جان خود را فدا کردند و از خود نام و نشانی به جا نگذاشته‌اند.

وی، دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد را از دانشگاه‌هایی دانست که مدارس دانش‌آموزی، دانشجویان پرستاری، پیراپزشکی و پزشکی و رشته‌های فنی مهندسی، علوم پایه و علوم انسانی دارد و با سه وزارتخانه آموزش و پرورش، درمان، بهداشت و آموزش پزشکی و علوم، تحقیقات و فناوری در ارتباط است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، تعداد دانش‌آموزان در مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی را ۱۵۰ هزار نفر دانست و ادامه داد: ۴ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز در مدارس سما و سعادت استان یزد مشغول به تحصیل هستند.

دهقانی اشکذری، مدارس سعادت دانشگاه آزاد اسلامی یزد را در مقطع نخست متوسطه در دو مدرسه پسرانه و دخترانه عنوان کرد و افزود: سال ۱۴۰۲ با حضور معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی مدارس سعادت استان یزد افتتاح شد و ۸۰ دانش‌آموزان در حال حاضر در این مدارس هستند.

رئیس بسیج اساتید استان یزد یادآور شد: مدارس معارف به توانمندی‌های فردی دانش‌آموزان پرداخته و مهارت‌های زندگی، مبتنی بر حیات طیبه را به آن‌ها آموزش می‌دهد، توجه کیفی به درس و تحصیل توأم با ارتقای شاخص‌های معنوی و فعال‌سازی فطرت پاک انسانی در این مدارس دنبال می‌شود.

دهقانی اشکذری، دانشکده تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اسلامی یزد را یکی از هفت دانشکده در کشور با محیط آموزشی و پژوهشی دانست و تأکید کرد: دانشجویان تجارب عملی و مهارت‌های لازم برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان را در مدارس کنار معلمان فرامی‌گیرند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد افزود: عرصه و میدان شامل کلاس‌های تدریس، آزمایشگاه‌ها و مکان‌های مناسب برای تجربه عملی تعلیم و تربیت است. دانشجویان می‌توانند با اصول و مبانی علم تعلیم و تربیت آشنا شده روش‌های آموزشی را بررسی کرده و مهارت‌های تدریس را تمرینو در سطوح مختلف از محیط‌های آموزشی و پرورشی بهره گیرند.

وی، کارآموزی، کارورزی و ارائه خدمت در این حوزه را از طریق عرصه مدرسه برشمرد و گفت: عرصه هم در مدارس سما و هم از طریق ارائه مشاوره و الگو‌های آموزشی به دیگر مدارس است و حوزه‌های نوآوری تربیتی در آموزش عمومی و تعالی سرمایه انسانی و دانشگاه مورد تأکید است.

دهقانی اشکذری افزود: در حوزه تربیت نیروی ماهر توانستیم با ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعت کاشی، در کنار یادگیری دروس تئوری، انتقال مهارت را داشته باشیم و امسال جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویانی که ۷۰ درصد واحد خود را در صنعت گذرانده‌اند خواهیم داشت.

وی، جنس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد را از نوع فناوری دانست و گفت: سال گذشته موفق شدیم با کمترین امکانات ۱۰ رتبه برتر کشوری شامل آزمایشگاه و شرکت برتر، استاد برتر در زمینه پژوهش و ... را کسب کنیم.

حجت‌الاسلام عباس زارع مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد هم ۱۲ اردیبهشت را روزی دانست که باید از معلمان، استادان دانشگاه و حوزه قدردانی کرد و گفت: همه پیامبران به نوعی معلمان انسان‌ها بوده‌اند، چراکه آنان پرورش و رشددهنده بشریت هستند.

به گزارش آنا، در پایان به مناسب روز استاد از دهقانی اشکذری و محمدمهران لسان به‌واسطه همکاری و حمایت‌هایشان از دانشجویان شاهد و ایثارگر در برگزاری استارت‌آپ سرآمداران شاهد و ایثارگر تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۱۰۰ دانشجوی برتر مسابقات ورزشی دانشگاه پیام نور کرمان
  • تحصیل ۲۵۰ دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه علامه‌طباطبائی
  • انتقال مهارت با ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعت کاشی
  • انتقال مهارت با ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعت کاشی/ جنس دانشگاه آزاد یزد فناوری است
  • تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتار‌های نژادپرستانه
  • تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتارهای نژادپرستانه
  • آغاز پذیرش دانشجوی ‌دکتری بدون آزمون در دانشگاه صنعتی دزفول
  • رسالت‌ مهم دانشگاهیان، زنده نگه‌داشتن یاد شهداست
  • دانشجوی آمریکایی سارق در فرودگاه به دام افتاد
  • دانشجوی واحد نی‌ریز مقام قهرمانی مسابقات استانی پرس سینه را کسب کرد